На Богородчанщині оштрафували водія рейсового автобуса за стоячих пасажирів

Новини, Суспільство

Днями трапилась неприємна ситуація з водієм рейсового автобуса Старуня-Івано-Франківськ.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Західний кур’єр.

Про інцидент вчора, 10 грудня, повідомила у мережі жителька Старуні Надія Стрембецька.

«Шановні старунці! Маємо неприємну ситуацію з рейсовим автобусом Старуня-Івано-Франківськ.  Вчора водія зупинила міліція і виписали штраф за стоячих пасажирів, як наслідок – сьогодні не всі змогли сісти в автобус!», – йдеться у дописі.

Жінка закликає жителів Старуні згуртуватись і якось вплинути на дану ситуацію.

За її словами, вона вже зверталась у всі можливі інстанції області та району, але такі питання не вирішуються на місцях. Вона закликає підтримати водія і, якщо буде суд, буди присутнім там і жителям села.

«Я звичайно розумію, якщо рейси є кожної години. Але якщо не сісти на 18.00 то зовсім не весело! Я прошу підтримати водія! Я не хочу чути зараз мені не треба я не доїзжаю. Я хочу бачити нашу згуртованість. Я просто уявила якщо не встигнути на 18.00 то як дальше!», – зазначає Надія.

У коментарях старунці пишуть, що цей рейсовий автобус «на ціну золота», адже якщо не сісти на цей маршрут, добиратись додому взагалі немає чим.

«На таксі? То я так не заробляю! Має бути якийсь вихід…», – додає жінка.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.