На Франківщині поліцейські затримали групу злодіїв (фото)

Кримінал, Новини

9 грудня, поліцейські Івано-Франківщини оперативно затримали групу злодіїв.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на управління патрульної поліції.

Оперативники карного розшуку, спецпризначенці поліції Івано-Франківщини спільно з галицькими поліцейськими та інспекторами Управління патрульної поліції в області затримали двох жінок і чоловіка, які вчинили крадіжку грошей з помешкання 61-річної мешканки

Цього ж дня до Галицького відділу поліції звернулася мешканка села Маріямпіль, яка повідомила про викрадення коштів у сумі 3 тисячі 500 гривень з її помешкання.

Потерпіла пояснила, що напередодні до її господарства прийшли невідомі дві жінки та пропонували придбати товар. Поки одна жінка спілкувалася з потерпілою, інша непомітно проникла до будинку заявниці й викрала з сумочки гроші.

Поліцейські одразу розпочали пошуки зловмисників, встановили транспортний засіб, на якому пересувалися крадії.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів, підозрюваних у вчиненні злочину зупинили на одній із вулиць Івано-Франківська патрульні. Слідчі під час огляду транспортного засобу і при поверхневій перевірці осіб вилучили викрадені гроші.

Йдеться про двох 53-річних мешканок Долинщини та 47-річного мешканця Львівщини. З’ясовується, чи раніше притягували вони до кримінальної відповідальності.

Також правоохоронці перевіряють причетність затриманих до ряду аналогічних злочинів на території Івано-Франківської області.

Одну жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Причетність інших двох осіб встановлюється слідством в ході досудового розслідування.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.