Прикарпатців попереджають про небезпечні продукти з кунжутом

Новини, Суспільство

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області попереджає мешканців про небезпечні продукти. Зокрема, в кунжутній пасті з Нідерландів та індійському кунжуті для італійських хлібних паличок знайшли оксид етилену.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне.

Небезпечну речовину знайшли в кунжутній пасті. Продукт експортувався з Нідерландів, до країн-членів ЄС та України (отримувач: ТОВ “Бюро Вин”, Київ).

Також оксид етилену виявили у насінні кунжуту з Індії. З насіння виготовили хлібні палички, що експортувалися з Італії до країн-членів ЄС та до України (отримувач: ТОВ “Модерн Трейд”, місто Одеса).

“Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва й обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області”, – йдеться у повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.