Підприємці України перекриють дороги, якщо під час локдауну працюватиме курорт “Буковель” (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Франківські підприємці попереджають про можливе перекриття дороги до “Буковелю”, якщо курорт працюватиме під час повного локдауну, який планує ввести український Уряд.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За словами голови ГО “Комітет підприємців міста Івано-Франківська” Ігоря Метлюха, підприємці вимагають рівних умов праці для всіх. Як відомо курорт «Буковель» належить олігарху Ігорю Коломойському.

“Суспільна думка така, що це несправедливо. Це є вибірковість закону. Або всі рівні перед ним, або у нас нема соціальної держави, і народ має якісь права на дії у відповідьШляхи на Буковель будуть перекриті, я так думаю. Тому, що цю ідею підтримують організації по всій Україні. Це не буде якась окрема акція тут на місці”, – каже Ігор Метлюх.

Приватна підприємиця Оксана Дашко каже, що навіть попри пандемію не розуміє, чому влада вводить додаткові обмеження: “Закон один для всіх – як для “Буковелю”, так і для нас. Він працює, працюємо і ми. Він закритий, закриті і ми. “Епіцентр” працює, працюємо і ми. Всі перед законом однакові, а не подвійні стандарти – для когось більше, для когось менше“.

Співвласник курорту «Буковель» Олександр Шевченко  у відеозверненні на своїй сторінці у ФБ повідомив: “Тут ніякий вірус не живе”.

У свою чергу прес-секретарка “Буковелю” Віталія Васильчук повідомила, що курорт працює відповідно до всіх постанов Кабінету Міністрів, Міністерства охорони здоров’я, головного санітарного лікаря. Якщо впровадять якісь обмеження чи локдаун, то ми будемо дотримуватися усіх норм, які встановила держава. Ми працюємо в звичному режимі, якщо будуть якісь постанови, то ми, відповідно, будемо їх дотримуватися”.

Подробиці у сюжеті Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.