У Поляниці горів готель (фото)

Новини, Суспільство
Шостого грудня о 14:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті для персоналу на території готелю в селі Паляниця Яремчанської міської ради.
Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
До місця події було направлено вогнеборців Державної пожежно-рятувальної частини №9 Яремче, комунального підприємства “Пожежна дружина в Поляниці” та Державного пожежно-рятувального поста Ворохти.
Як з’ясувалося, виникла пожежа в двоповерховій дерев’яній будівлі розміром 15х8 м. Вогнем були пошкоджені стіна та кімната.
О 14:38 пожежу було локалізовано, а о 14:52 – ліквідовано. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти поширенню вогню та зберегти будівлю. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації котла на твердому паливі, інформує “Галку” УДСНС в області.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.