Економічних наслідків коронакризи боїться половина українців (інфографіка)

Новини, Суспільство
П’ятдесят відсотків українців бояться економічних наслідків коронакризи.
Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на дослідження соціологічної групи “Рейтинг”.

“50% (опитаних – ред.), оцінюючи кризу коронавірусу, більше бояться її економічних наслідків. 34% бояться більше самого захворювання, аніж фінансових труднощів. Останніх більше серед старшого населення, жінок, мешканців сіл”, – йдеться в результатах дослідження.

70% опитаних вважають реальною загрозу коронавірусу особисто для себе та родини. 35% постійно носять маски, 63% – носять їх лише у місцях великого скупчення людей (транспорт, магазини, ринки тощо). Лише 2% нехтують носінням масок.

Основними джерелами, з яких респонденти отримують інформацію про коронавірус, є національне телебачення (особливо серед старших) та інтернет-сайти (особливо серед молоді) – по 56% від усіх респондентів.

Опитування було проведено з 27 листопада по 1 грудня. Було опитано методом особистого формалізованого інтерв’ю 1200 респондентів. Аудиторія: населення України від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,8%.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.