Щодня понад пів сотні людей отримує благодійні обіди у Карітасі Коломиї (фото)

Новини, Суспільство

Продовжує діяти благодійна кухня завдяки акції “Нагодуй бідного” та тим продуктовим наборам, які парафіяни багатьох сіл і міст пожертвували для Карітас Коломиї.

Щодня по гарячі обіди приходять 50-55 убогих людей, для яких часто це єдине гаряче харчування на день, повідомляють на сторінці Карітасу Коломиї у фейсбук, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
“Наша чудова кухарка пані Галина старається приготувати всі страви смачно і по домашньому, щоби ці люди відчували не тільки смак гарячої їжі, але і тепло милосердних сердець тих жертводавців, які допомагають Карітас Коломия у цій життєво важливій справі.

Також частина продуктів від Акції “Нагодуй бідного” спрямовані на харчування 22 людей похилого віку. які мешкають у Будинку Милосердя Святого Миколая Чарнецького в с. Ковалівка”, – йдеться у дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.