Сьогодні у Франківську засвітять головну новорічну ялинку (фото)

Новини, Суспільство

 4 грудня в Івано-Франківську о 18 годині засвітять головну новорічну ялинку і світлодіодні арки на стометрівці.

На своїй Фейсбук-сторінці міський голова Руслан Марцінків зазначив, що з самого ранку триває підготовка “до увімкнення новорічного та різдвяного настрою в місті”, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Ратушу.

“Ранок п’ятниці традиційно починається з інспекції містом. А оскільки на сьогоднішній вечір в нас запланована важлива подія – (відкриття новорічної ялинки) нашим завданням було перевірити готовність міста до новорічного та різдвяного настрою. Вже хочеться позитиву та хорошої атмосфери навколо. Місто готується попри пандемію”, – розповів очільник міста.

Загалом, за його словами, усі комунальні служби зараз працюватимуть в посиленому режимі – щоб було чисто та охайно.

Нагадаємо, цьогоріч на Вічевому майдані встановили штучну новорічну ялику – ту, яка була у попередні роки. Іншими будуть лише програми 3D-графіки, які транслювалися на ялинці та гірляндах.

Також до кінця тижня на площі Ринок закінчать монтувати ковзанку.

Ковзанка в центрі буде платною. На лід можна прийти і зі своїми ковзанами, але ціна від цього не зміниться. Також для охочих взяти уроки катання працюватимуть досвідчені інструктори. Як і минулоріч, катання буде безкоштовним для дітей пільгових категорій.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.