Антону Острижнюку – 70!

Новини, Суспільство
Вчора, 3-го грудня, свій 70-літній ювілей відсвяткував голова комісії ветеранського волейболу Федерації волейболу Івано-Франківської області та незмінний керівник волейбольного клубу “Будівельник” Антон Острижнюк!
Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.
Антоне Михайловичу прийміть найщиріші вітання від колективу Федерації волейболу Івано-Франківської області та всіх колег по волейбольному цеху!
“Вітаємо Вас з чудовим ювілеєм – 70 років! Ви пройшли через багато і хочеться побажати, щоб пройшли ще стільки ж дивовижних і незвіданих стежок. Міцного Вам здоров’я і позитивного духу, багато-багато щасливих днів і бадьорих порцій настрою. Нехай з Вами завжди будуть поруч люблячі діти та непосидючі внуки, приносячи у ваш будинок незабутні емоції та душевну теплоту. 70 років — це ніби новий світанок, це ніби тиха пристань біля берегів спокою і благодаті. Бажаю Вам совиної мудрості й сили лева, відмінного здоров’я та безхмарного неба над головою. Нехай добрим буде кожен день, і спокійно проходить кожна ніч”.
Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.