Керівника САП тепер обиратимуть на 5 років

Кримінал, Новини, Суспільство

Депутати вирішили, на скільки призначати керівника САП.

Верховна Рада України ухвалила в цілому законопроект № 4227 щодо призначення на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Відповідне рішення підтримали 289 народних депутатів України, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ .

Так, проект Закону відновлює положення, за яким заступник Генпрокурора – керівник САП призначається на посаду строком на 5 років, а також положень щодо процедури призначення прокурорів на адміністративні посади у САП.

Проектом вносяться зміни до абзацу четвертому пункту 2 розділу ІІ “Прикінцеві і перехідні положення” Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури” № 113-IX.

Нагадаємо, під час засідання комісія з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі у листопаді було розпочато фахове обговорення проекту Порядку роботи Конкурсної комісії та проведення конкурсу на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.