На перевалах, де вже завтра чекають снігопадів чергують прикарпатські дорожники (фото)

Новини, Суспільство

17 листопада в гірських районах Івано-Франківської області очікуються снігопади.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За прогнозами Гідрометеоцентру, 17 листопада в гірських районах Івано-Франківської області очікуються снігопади та зниження температури повітря до 6 градусів морозу. У зв’язку із можливим суттєвим погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг звернулася до підрядних організацій, що відповідають за зимове утримання доріг, забезпечити готовність техніки, задіяної до розчистки доріг від снігу, та проведення протиожеледних заходів.

Організована робота диспетчерської служби. Насамперед така готовність стосується ділянок доріг Н-09 Мукачево – Львів біля Яблуницького перевалу, Р-21 Долина – Хуст біля Вишківського перевалу та Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у районі Кривопільського та Буковецького перевалів. Підрядні організації привели в готовність техніку, зокрема у ТОВ «ПБС» придбали дисольвери (установки продукування сольового розчину).

Прикарпатські дорожники чергують на перевалах, де вже завтра чекають снігопадів 1

Підприємства достатньо забезпечені протиожеледними реагентами та пально-мастильними матеріалами, повідомили у Службі автомобільних доріг Івано-Франківської області.

“Закликаємо водіїв бути готовими до зміни погодних умов та подбати про відповідне укомплектування транспортних засобів”, – йдеться в повідомленні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.