Єрмак зробив прогноз, чи повернуть Крим за Зеленського

Новини, Політика, Суспільство

Очільник президентського Офісу Андрій Єрмак переконаний, що Крим обов’язково повернеться до складу України. Але, можливо, не за каденцію президента Володимира Зеленського. 

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Інформаційне агентство ASPI .

Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак в ефірі програми “VIP з Наталією Мосейчук” на телеканалі “1+1” заявив, що не упевнений у тому, що Україні вдасться повернути Крим за часів президента Володимира Зеленського. Відповідаючи на запитання, чи повернеться Крим, Єрмак сказав “абсолютно”, але додав, що ніхто не може відповісти, коли саме це відбудеться. Сам Єрмак не береться прогнозувати, що це станеться “за рік чи за два”.

Андрій Єрмак пояснив, що за допомогою міжнародних партнерів України, шукаючи нестандартні шляхи, Україні вдасться це зробити. Це головна ціль та задача для будь-якої української влади. “Я вважаю, що і ми, і наступна влада, якщо це не відбудеться за нашу каденцію, повинні працювати над цим питанням (повернення Криму — ред.) і не забувати про нього”, — пояснив Єрмак.

Раніше Андрій Єрмак заявляв, що за час каденції Володимира Зеленського Україна не втратить свою незалежність, свободу, не поступиться територіальною цілісністю та суверенітетом. ASPI news наводило думку Єрмака щодо того, що мешканцям Криму води вистачає. На думку Єрмака, війни за воду не буде, це маніпуляція.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.