Єрмак назвав пріоритети Зеленського: Україна не відмовиться від своїх територій

Новини, Політика, Суспільство

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що повернення захоплених українських територій, припинення війни на Сході та повернення додому незаконно утримуваних українців, але виключно на умовах України – пріоритети Володимира Зеленського.

За час каденції Володимира Зеленського Україна не втратить свою незалежність, свободу, не поступиться територіальною цілісністю та суверенітетом. Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на заяву голови Офісу президента Андрій Єрмак в ефірі програми “VIP з Наталією Мосейчук” на телеканалі “1+1”.

Андрій Єрмак назвав великою помилкою навіть розмови про те, щоб у ХХІ столітті відмовитися від своїх законних територій, які належать Україні. Єрмак підкреслив, що це стосується і Донбасу, і Криму. “Сьогодні, я вважаю, треба зробити все для того, щоб ці території повернути”, – сказав Єрмак і додав, що повернення українських  територій, припинення війни на Донбасі та повернення додому незаконно утримуваних українців, є одним з головних пріоритетів чинної влади.

Раніше глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що буде  жорстко реагувати на спроби свого кума, народного депутата від “Слуги народу” Миколи Тищенка прикриватися його ім’ям під час вчинення корупційних дій. ASPI news писало, Андрій Єрмак заявив, що партія “Слуга Народу” займає перше місце за кількістю мандатів, отриманих її представниками на місцевих виборах.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.