На Прикарпатті обласна ТВК відмовила в реєстрації кандидатам від ОПЗЖ

Новини, Політика

Відмова в реєстрації від Яремчанської ТВК отримали також кандидати від партії “Самопоміч”.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ZN,ua.

Івано-Франківська обласна територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатам в депутати облради від партії “Опозиційна платформа – За життя”.

Причина відмови у відсутності необхідної кількості кандидатів у списках, повідомляє ОС “ОПОРА”.

“27 вересня відбулося засідання Івано-Франківської обласної ТВК. Серед інших питань на засіданні розглядали питання реєстрації кандидатів у депутати облради від “Опозиційної платформи – За життя”. У спільному виборчому списку висунуті 5 кандидатів, в територіальних списках по одному кандидату в другому, третьому і п’ятому виборчих округах. у реєстрації представникам ОПЗЖ відмовили, керуючись частиною 5 статті 219. у ній говориться, що територіальний виборчий список партії повинен включати не менше 5 і не більше 12 кандидатів у депутати”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що відмову в реєстрації від Яремчанської ТВК отримали кандидати від партії “Самопоміч”.

“22 вересня вже було прийнято рішення відмовити кандидатам в реєстрації через черговість включення представників різної статі до виборчого списку”, – уточнили в Громадянській мережі.

Надвірнянська міська територіальна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидату на посаду міського голови Василю Янцюк. Причина – помилки і неточності в заяві кандидата.

На Прикарпатті створили одну обласну, шість районних і 15 міських ТВК. В цілому працюють 47 ТВК.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.