Касаційний суд зупинив справу стосовно продажу землі під гаражним кооперативом “Соколи” (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

22 вересня 2020 року члени гаражного кооперативу «Соколи» прийшли під стіни Івано-Франківського обласного господарського суду та в зал засідання щоб прийняти участь у онлайн-трансляції засідання Касаційного господарського суду.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

За словами членів ГК «Соколи» судова тяганина з власниками земельної ділянки де розташований кооператив триває близько десяти років. Нещодавно власник земельної ділянки де розташований ГК «Соколи» встановив незаконні бетонні загорожі. Молодики спортивної статури примушують підписати з власником земельної ділянки новий договір, який порушує права членів кооперативу. Касаційний господарський суд Верховного Суду України сьогодні призупинив справу стосовно продажу та оренди шести гектарів землі, на яких розташовується гаражний кооператив “Соколи”, що на вулиці Вовчинецькій, 225 в Івано-Франківську. Цю справу продовжать, коли розглянуть подібну у Великій палаті Верховного Суду.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.