Понад сім мільйонів гривень планують витратити на рекламу Франківської ОТГ

Економіка, Новини, Суспільство

24 вересня на засіданні Франківський виконком виніс на розгляд сесії міськради проєкт рішення «Про затвердження Програми промоції міської територіальної громади на 2021-2025 роки». Протягом п’яти років на рекламу ОТГ планують витратити сім мільйонів 380 тисяч гривень.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку“.

Кошти протягом п’яти років витрачатимуть на промоційні ролики, фільми, сюжети, фотографії. Також гроші підуть на просування рекламних сторінок про Івано-Франківську громаду в соцмережах.

Крім того, розроблять додаток-гід, сувенірну продукцію, працюватимуть із закордонними представництвами України щодо здійснення промоції Івано-Франківська тощо.

На промоцію у 2021-2024 роках на промоцію планують витратити від одного мільйона 400 тисяч до одного мільйона 490 тисяч гривень. У 2025 році – один мільйон 570 тисяч гривень.

Детальніше про витрати – у документі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.