На Прикарпатті представники ОПЗЖ і Селянської партії ігнорують роботу виборчих комісій — ОПОРА

Новини, Політика

На Прикарпатті є територіальна виборча комісія, шість членів якої не з’явилися жодного разу на засідання.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Вікна.

Ряд членів Верховинської районної комісії не відвідали жодного засідання та не прийняли присягу. Йдеться про представників партії «Опозиційна платформа – За життя» та партії «Нова Політика», йдеться в повідомленні мережі спостереження за виборами ОПОРА.

У Косівській районній ТВК жодного разу на засідання не з’явилися представники ОПЗЖ (3 особи), «Селянської партії» (1 особа), партії «Нова політика» (1 особа) та партії «Всеукраїнський народний союз» (1 особа).

У Косівській міській ТВК також на засіданнях комісії не з’являлися ОПЗЖ (3 особи), представники «Селянської партії» та партії «Нова політика».

У Коломийській районній ТВК присягу не прийняли двоє представників ОПЗЖ та представник «Всеукраїнського народного союзу».

Відповідно до пунктів 1 та 2 частини 4 статті 208 Виборчого кодексу, повноваження члена відповідної територіальної, дільничної виборчої комісії припиняються достроково у зв’язку з:

  • особистою заявою про складення повноважень члена комісії. Така заява подається суб’єкту внесення кандидатури відповідного члена комісії для передачі відповідній виборчій комісії або для внесення подання про заміну члена виборчої комісії;
  • внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.