Тисменицькі рятувальники вже приміряли гумаки від польського пана

Новини, Суспільство
Сертифікат на чоботи та медичні набори вручили у Франківську, на урячистостях з нагоди професійного свята рятівників.
Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ПІК.

Тисменицькі рятувальники, як і їхні колеги в інших містах Прикарпаття, покращують свою матеріально-технічну базу. В основному завдяки підтримці з боку держави. Бувають й інші джерела покращень.

“В рамках багаторічної співпраці та для кращого забезпечення життєдіяльності підрозділів пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, приємний жест зробив маршалок Опольського воєводства Анджей Гула. Він передав прикарпатським рятувальникам  20 медичних наборів для надання невідкладної допомоги. А також 45 пар гумових чобіт пожежника із важкозаймистою вкладкою”.

Сертифікат на майно вручили начальнику Тисменицького відділу обласного управління ДСНС Ігорю Дмитріву на урочистостях в Івано-Франківську, які відбулися з нагороди Дня рятувальника.

Тисменицькі рятувальники вже приміряли польські гумаки.

Нагадаємо, що перша заступниця голови ОДА Марія Савка на свято вручила сертифікат на нову партію обладнання для пошуково-рятувального відділення, яке в червні приступило до роботи в урочищі Заросляк в Карпатах.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.