З розкішних авто пересів у гвинтокрили: як Зеленський подорожує Прикарпаттям (відео)

Новини, Суспільство

Президент України Володимир Зеленський сьогодні прибув з робочою поїздкою до Івано-Франківської області.

Глава держави відвідує смт Ланчин, де ознайомився з перебігом робіт з відновлення інфраструктури після цьогорічної повені, про це інформує Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

До населеного пункту глава держави приїхав не кортежем з автомобілів, а гелікоптерами.

Неподалік Ланчина просто посеред поля приземлилися три гвинтокрили, які охороняють правоохоронці.

Тут варто нагадати, що ще кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що планує відмовитись від будівлі Адміністрації Президента і кортежів Глави держави.

Проте, після свого обрання Зеленський так і не зробив цього.

Після того, як кортеж глави держави потрапив у ДТП, Володимир Зеленський пояснив, чому так і не зміг відмовитися від привілейованого транспорту.

“Останнім часом у соцмережах багато „зради“ на тему того, що я обіцяв відмовитися від кортежів і не зробив цього. Повідомляю для всіх. Під час пересування президента дорогами України їде два автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій — із супроводжуючими особами, членами команди, охороною.  Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає „мигалок”, – пояснив президент.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.