У ГК «Соколи», що в Івано-Франківську молодик вчинив напад на одного із власників гаражів (відео)

Кримінал, Новини, Суспільство

16 вересня молода особа, яка здійснювала незаконний пропускний режим в ГК «Соколи» вчинила напад на одного із власників гаражів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ

Співробітники ТзОВ “Мілер” в серпні 2020 року після “рейдерського” захоплення території Гаражного кооперативу “Соколи” в ультимативній формі попередили власників гаражів про те, що до 15 вересня 2020 року усім необхідно підписати Договір про тимчасове користування автомобільною стоянкою, на який вже розміщено кооператив, та одразу ж сплатити кошти за IV квартал 2020 року.

16.09.2020 року ці “представники спортивної тілобудови” в першій половині дня здійснювали пропускний режим, під час якого зупиняли автомобілі і вже вимагали у власників гаражів зайти в приміщення на в’їзді, де підписати Договір та сплатити кошти. Під час цієї ситуації і стався інцидент з нападом на одного з власників гаражів, коли він знімав зупинку іншого автомобіля на відео.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся новини м.Івано-Франківська та області першими!

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.