В одному із нічних клубів Коломиї дівчата влаштували бійку через хлопця

Кримінал, Новини, Суспільство

14 серпня Коломийський міськрайонний суд виніс вирок у справі про хуліганство.

Випадок стався у нічному клубі “Амстердам”, що в Коломиї, пише Голос ІФ.

Як стало відомо з матеріалів справи, 15 лютого близько 02:50 ночі неповнолітня дівчина, перебуваючи на сходовій клітці нічного клубу “Амстердам”, що по вул. Майданського в м. Коломия, у присутності інших осіб вчинила конфлікт з іншою дівчиною.

Вона схопила потерпілу за волосся, штовхнула на землю, після чого умисно нанесла їй декілька ударів кулаками в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми зі струсом головного мозку, переломом спинки носа. Згідно з висновком експерта, це відноситься до легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

У судовому засіданні свою вину обвинувачена визнала і пояснила, що того вечора спільно з мамою відпочивала у цьому клубі. На сходовій клітці між нею та іншою дівчиною, виникла суперечка через хлопця, під час якої потерпіла грубо штовхнула її. Вони почали штовхатися, і обвинувачена нанесла удар, від якого обоє впали. Далі були ще удари по обличчю.

У суді неповнолітня заявила, що сама потерпіла спровокувала її на вказані дії, вважає, що таким чином захищала свою гідність, проте у вчиненому щиро розкаюється. Вона просить врахувати наведене та її неповнолітній вік і перебування на утриманні у матері, яка самостійно виховує ще двох молодших неповнолітніх дітей та не карати суворо.

14 серпня суд, вивчивши всі обставини цієї нічної бійки, виніс вирок. Неповнолітню дівчину визнали винною в хуліганстві та покарали мінімальною санкцією цієї статті ККУ – штрафом у розмірі 850 гривень. А мама запевнила суд, що надалі зуміє контролювати доньку, щоб не допустити подібного.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.