В Івано-Франківську від COVID-19 помер військовослужбовець

Здоров'я, Новини

У Збройних Силах України повідомляють про восьмий летальний випадок від коронавірусу.

У зв’язку із захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, 15 вересня, помер військовослужбовець з Івано-Франківської області. Про це повідомляє Фіртка з посиланням на сторінку Командування Медичних сил ЗСУ, інформує  Голос ІФ.

“Військовослужбовець ЗС України захворів 19 серпня 2020 року та був госпіталізований до Івано-Франківської міської лікарні. Незважаючи на проведену терапію стан пацієнта погіршувався. Хвороба протікала з вираженою симптоматикою. Військовослужбовець також мав хронічні супутні захворювання. 15 вересня стан здоров’я хворого різко погіршився, реанімаційною бригадою була розпочата інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату”, – йдеться у повідомленні.

У Центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська перебуває ще один працівник ЗС України. Його стан задовільний.

Станом на 10.00 год 16 вересня в Збройних Силах України хворіє 630 особа на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 1637 осіб. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 779 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 212 осіб.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.