Цьогоріч Прикарпатський університет провів традиційну посвяту в першокурсники онлайн (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника цьогоріч посвятив першокурсників у студенти онлайн.

Зустрітися з викладачами наживо вони зможуть тоді, коли Івано-Франківськ вийде із червоної карантинної зони, інформує Голос ІФ з посиланням на “Фіртку”.

Також відповідно до затвердженого на державному рівні рішення про те, що місто Івано-Франківськ за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 віднесено до “червоної зони”, в університеті вирішили до 28 вересня призупинити поселення студентів в гуртожитки.

Як відбувалася посвята детальніше у сюжеті Каналу 402:

Варто додати, що франківські ВНЗ розпочали новий навчальний рік дистанційно.

Нагадаємо, з 31 серпня Івано-Франківськ занесено до червоної карантинної зони. Відтак, заборонена робота закладів громадського харчування, закриті дитячі садочки та школи, транспорт працює в режимі спецперевезень.

Окрім Івано-Франківська обмеження на два тижні запроваджені у Калуші, Коломиї, Косівському та Тисменицькому районах.

Нещодавно у Франківську підприємці просили поліцію не штрафувати їх за роботу у карантин.

Крім того, Президент Володимир Зеленський заявив, що мери міст, які виступають проти посилення карантину, прагнуть подобатися виборцям перед місцевими виборами.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.