У Коломиї для військових відремонтують помешкання (фото)

Економіка, Новини, Політика, Суспільство

Днями відбулась робоча зустріч голови Івано-Франківської ОДА Віталія Федоріва з командуванням 10 окремої гірсько-штурмової бригади, яка дислокується в Коломиї.

Під час зустрічі була досягнута домовленість щодо виділення коштів та матеріалів на проведення ремонту будівель та споруд бригади, повідомляють на сторінці бригади у фейсбук, інформує Голос.if.ua.

“Приємно, що слова Віталія Федоріва не розходяться зі справами – вже розпочали надходити матеріали – окрема подяка голові правління ПрАТ “Івано-Франківськцемент” Миколі Круцю. Розпочато процедуру щодо виділення та освоєння коштів для проведення ремонту будівлі, яка дасть можливість розмістити військовослужбовців та їх сім’ї. Така підтримка з боку органів місцевого самоврядування надихає на службу та є яскравим підкресленням того, що тут, вдома, розуміють важливість нашої роботи. Лише в єдності ми Переможемо!” – йдеться у дописі.


Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.