Прикарпатські поліцейські та собака Алтай здобули четверте місце на Всеукраїнському чемпіонаті кінологів (фото)

Новини, Суспільство
Прикарпатські поліцейські та їхній чотирилапий напарник Алтай гідно представили область на Всеукраїнському чемпіонаті з багатоборства кінологів, про це інформує Голос.if.ua.

V Всеукраїнський чемпіонат з багатоборства зі службовими собаками проводився під патронатом Національної поліції України. В змаганнях брали участь 25 команд поліції з різних областей України, серед яких поліцейський – інспектор Кінологічного центру ГУНП в Івано-Франківській області Валерій Сеньків та його вірний напарник та друг Алтай здобули 4 -е місце, набравши у підсумку 301 балів із 400 можливих. Пишаємось!
Упродовж кількох днів правоохоронці разом зі своїми чотирилапими напарниками змагалися у подоланні смуги перешкод, слідовій та пошуковій роботі, вибірці людей та речей і затриманні умовних правопорушників.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.