Юні прикарпатці перемогли в міжнародному TikTok-челенджі (фото)

Новини, Суспільство

Діти з Ямницької об’єднаної територіальної громади здобули перемогу у міжнародному TikTok-челенджі. Про це інформує Голос.if.ua з посиланням на сайт Ямницької ОТГ.

Запрошення до участі у цікавій молодіжній акції надійшло від партнерів з Німеччини Stadtteilzentrum Bockelweg – громадського центру для дітей, молоді, батьків та людей похилого віку у місті Хамм.

Головною вимогою участі було використання додатку TikTok, який є платформою для створення коротких відеороликів з танцями, комедійними сценками або караоке. Часто такі відеокліпи супроводжуються популярною музикою. Окрім прикарпатців, у змаганні також взяли участь діти з Німеччини і Болгарії.

“Відповідно до умов конкурсу, діти знімали та публікували відеороботи упродовж п’яти днів, кожен з яких був присвячений конкретній тематиці. Наші учасники відмінно впоралися з усіма завданнями та у підсумку здобули перемогу за результатами великої кількості вподобань і переглядів”, – йдеться в повідомленні.

В подарунок від іноземних партнерів діти отримали багато корисних речей, а саме: захисні маски, медичні рукавички та захисні екрани, солодощі, сувеніри та інші подарунки.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.