“Вони мікроби”: Зеленський заявив, що деякі люди забули, як вони потрапили до влади (відео)

Новини, Політика
Президент України Володимир Зеленський заявив, що деякі члени партії “Слуга народу” забули, як потрапили до влади, тому вони є “бактерії у здоровому організмі”, про це інформує Голос.if.ua з посиланням на Еспресо.TV.

За словами президента, деякі члени партії “Слуга народу” є “мікробами”. І вважає, що вони не будуть помітні “на шляху до успіху”.

“Так, дійсно, є помилки, бувають ці помилки. Але вони визнаються і, дійсно, вони виправляються. Нічого тут страшного немає. Так, деякі люди, на жаль, забули, як вони сюди (до Верховної Ради – ред.) потрапили й для чого. Це теж є. Вони мікроби. Вони бактерії у вашому здоровому організмі. Але, на щастя, їх дуже мало і вони слабкі. І я впевнений, що ми їх не помітимо на шляху до успіху і навіть їх ніколи не згадає історія. Навіть не згадає їх імена”, – сказав Зеленський.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.