Марцінків вказав на нерівні умови для бізнесу під час карантину (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Руслан Марцінків не задоволений закриттям підприємств Івано-Франківська під час карантину.

Про це він заявив під час прямого ефіру, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на znaj.uа.

Повідомляється, що з 31 серпня Івано-Франківськ потрапив у “червону зону” карантину, у зв’язку з чим правоохоронці почали закривати заклади торгівлі та харчування в місті.

Мер міста Руслан Марцринків вкрай незадоволений таким станом речей і неодноразово заявляв, що дані, за якими орієнтується Кабмін для поділу країни на зони карантину, не є об’єктивними.

У прямому включенні голова Франківська звернувся до уряду з вимогою скасувати “червону зону” і дати підприємцям можливість працювати в нормальних умовах.

“Ви кажете, що немає політики? Тоді чому ви не перевіряєте Миколаївщину, Херсонщину, Одещину. Там також заповнені лікарні. Там чогось немає “червоних зон”. Чому така несправедливість? Чому Західна Україна оголошується “червоними зонами”, а інші – ні? Чому малий і середній бізнес повинен бути закритим, а великі торгові мережі можуть спокійно працювати? Це не подвійні стандарти?”- сказав Руслан Марцінків.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.