Алкогольний шабаш «Свідків свободи» в “червоній зоні” Франківська (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Політика

28 серпня в п’ятницю кореспонденти Голос.if.ua, на стадіоні «Рух» побачили натовп людей, які щільно скупчились на балконі, думали, що це «Свідки Єгови», а ні, це «Свідки свободи».

Виявилось, що свободівці у час коли наше місто віднесли до «Червоної зони» у зв’язку із збільшенням захворювання на COVID-19 зібрали своїх прихильників у так зване “Коло друзів”. Дивно коли так поступає державний «муж» наражаючи своїх однопартійців на смертельну небезпеку та ще й називає це «Колом друзів». Більшість зібравшихся нехтували елементарними правилами безпеки, дотриманням дистанції та носіння масок. Керівництво партії замість того аби попередити і убезпечити людей відкрили на стадіоні справжню «Наливайку». Усім бажаючим на «закритому» заході, як обізвали цей шабаш охоронці наливали червоне і біле вино. Отож протягом години в громадському (публічному) місці відбувалось масове вживання алкоголю щільно приправлене агітацією за єдино правильну партію.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.