У Франківську на день відключать телебачення і радіо

Новини, Суспільство

В Івано-Франківську на кілька годин відключать телебачення і радіо.

Про це розповіли на сторінці Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радозв’язку і телебачення у соцмережі Facebook, повідомляє  Голос.if.ua з посиланням на znaj.ua.

7 вересня, в період з 05:00 до 14:00 на всіх об’єктах Концерну РРТ будуть проводиться роботи з обслуговування антенно-фідерних систем і обладнання електроживлення. У зв’язку з цим, в цей період буде відключено телебачення і радіо.

Такі роботи проводять кожні півроку, згідно з графіками проведення планово-профілактичних робіт.

“Зараз існує нагальна потреба у проведенні таких робіт, оскільки обслуговування, заплановане на 18 травня, було скасовано через трансляцію телеканалами освітнього проекту онлайн-навчання школярів 5-11 класів під час карантину, введеного у зв’язку з поширенням коронавірус COVID-19, та висвітлення заходів щодо вшанування пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.”- сказано в повідомленні.

У зв’язку з цим, в компанії принесли вибачення за незручності і порекомендували керівникам телерадіоорганізацій скорегувати графік мовлення на 7 вересня.

Повідомлення Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радозв’язку та телебачення: Facebook
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.