Тарас Мельник після тиску громадськості призначено головним лікарем обласної дитячої лікарні (відео+фото)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Сьогодні під стінами Івано-Франківської обласної ради пройшов мітинг на підтримку призначення на посаду генерального директора комунального неприбуткового підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” Тараса Мельника.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос.if.ua.

Це призначення незважаючи на результати конкурсу свідомо блокувалося Івано-Франківською обласною радою. Під тиском громадськості, трудового колективу та медиків депутати Івано-Франківської обласної ради 52-ма голосами “За” проголосували за призначення Тараса Мельника генеральним директором КНП “Івано-Франківська дитяча лікарня Івано-Франківської обласної ради”.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Довідка від Голос.if.ua:

Ще у лютому 2020-го року відбувся конкурс на посаду генерального директора комунального неприбуткового підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”. Тоді переміг Тарас Мельник.

Переможець конкурсу працював заступником медичного директора з хірургічної роботи у цьому ж закладі. У конкурсі набрав 190 балів. Кандидатуру переможця конкурсу подали для затвердження на голосування Івано-Франківської обласної ради.

Проте, 29-го травня на сесії обласної ради депутати не проголосували за призначення на посаду директора обласної дитячої лікарні Тараса Мельника. Зараз т.в.о. генерального директора закладу виконує Володимир Семенюк. Колективу його представили 5 червня.
1 червня більше ніж 30-ть медиків Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні під стінами ОДА вимагали пояснень від обласної влади.

15 червня, на онлайн-брифінгу голова ОДА Віталій Федорів зазначив, що було прийнято рішення провести повторний конкурс до наступної сесії, щоб заклад до кінця року не залишився без керівника.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.