Неймовірні села України: населені пункти Франківщини кличуть позмагатися за 100 тисяч

Новини, Суспільство

На V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2019» триває прийом заявок.

Це, як пояснює видання-організатор “AroPortal”, робиться з метою сприяння розвитку сільських територій та регіональної економіки, підвищення привабливості життя у селі, збереження історико-культурної спадщини, інформує Голос.if.ua з посиланням на сайт Богородчанської райдержадміністрації.

Конкурс проводитиметься з 13 липня по 15 грудня 2020 року за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди й України. Подача заявок на конкурс – з 13 липня по 31 серпня 2020. Призовий фонд складає 100 тисяч гривень.

Форматом конкурсу передбачено відбір найкращого бізнес-плану розвитку сільських територій, розробленого громадою для свого населеного пункту, реалізація якого сприятиме розв’язанню проблем охорони навколишнього середовища, управління відходами, відновлювальної енергетики, розвитку зеленого туризму, реконструкції історико-культурної спадщини.

Детальніше – за посиланням.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.