Жителям шести прикарпатських сіл відновлять газопостачання до кінця місяця

Економіка, Новини, Суспільство

У шести селах Матеївецької ОТГ відновлять газопостачання до кінця місяця.

Жителі цих населених пунктів вже місяць очікують на відновлення роботи газопроводу – його пошкодила повінь, яка вирувала на Прикарпатті 22-24 червня, пише Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

На відновлення газопроводу в Дебеславцях потрібно близько двох мільйонів гривень. За словами в.о. сільського голови Матеївецької ОТГ Світлани Селезінки, гроші на відновлення газопостачання дадуть. Принаймні, так пообіцяли в Івано-Франківській ОДА.

“Ми кругом понаписували листи: до Верховної Ради, до Кабінету Міністрів, до генерального директора “Івано-Франківськгазу”, – куди могли, всюди зверталися. І нам пообіцяли, що запустять газопостачання на Запрудській зоні. На даний час робота трошки зрушилася з місця, почали щось робити, але газопостачання ще нема”, – каже Світлана Селезінка.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.