На українсько-польському кордоні в кілометрових чергах застрягли близько тисячі фур (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Вже декілька днів на українсько-польському кордоні на митному посту “Ягодин – Дорогуськ” величезні черги. У заторах стоять понад тисячу фур. Така ситуація склалася як з української, так і з польської сторони.

Про це пише  Голос.if.ua з посиланням на “ТСН“.

Зазначається, щоб дістатися до шлагбаума на пункті пропуску “Ягодин – Дорогуськ”, водії вантажівок повинні чекати інколи навіть по три доби.

У заторах вимушено опинилися понад тисяча фур. Складна ситуація як з української, так і з польської сторони. За словами водіїв, які в’їжджають в Україну, черга з Польщі ще більша і становить близько 20 кілометрів.

Поза чергою проїжджають лише порожні вантажівки та фури з товаром, який швидко псується. Решта більшість часу стоїть. Водії скаржаться, що інколи їхні авто по кілька годин зовсім не просуваються.

Зокрема, митниці працюють у штатному режимі. Їхня пропускна спроможність не зменшилася – за зміну можуть проїхати приблизно 200 транспортних засобів.

Одна з причин довжелезних черг – вихідні, бо транспорту більше, ніж у будні. Інша причина – ремонт пасажирської смуги з польської сторони, розповів речник Волинської митниці Віталій Лопошук.

Детальніше дивіться у відео:

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.