На Прикарпатті очікується справді літня погода

Новини, Суспільство

Якої погоди чекати прикарпатцям цього тижня.

Зокрема, в понеділок, 27 липня протягом усього дня буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вдень 23-25о, пише Голос.if.ua з посиланням на Версії.

У вівторок, 28 липня ввечері погода проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі 14-16о, вдень 27-28о.

Середа, 29 липня порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повтіря вночі 14-16о, вдень 26-31о.

У четвер, 30 липня похмурій ночі на зміну прийде ясний ранок та день, хмари на небі з’являться лише ввечері. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі 15-17о, вдень 23-25о.

На завершення робочого тижня у п’ятницю, 31 липня протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів. Теспература повітря вночі 12-14о, вдень 23-25о.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.