День вуличної музики у Франківську: стала відома дата проведення

Новини, Суспільство

Найбільший одноденний музичний фестиваль, який щороку відбувається у третю суботу травня в Івано-Франківську, цьогоріч перенесли на осінь.

В 2020 році День вуличної музики дещо змістили в часі, пише Голос.if.ua.

“Приходь на шостий День Вуличної Музики в Івано-Франківську 5 вересня”, – запрошують організатори.

Детальну програму, мапу та лайнап опублікують пізніше, але вже відомо, що учасником фестивалю буде франківський гурт “Сни Дріади”. Стиль, у якому грає гурт включає в себе широкий спектр рок-звучання: це пост-гранж, альтернатива, ню-метал, пост-рок.


До 28 серпня триває реєстрація музикантів і танцюристів.

“Участь може взяти кожен, хто бажає вийти на вулицю і грати для друзів та перехожих, хто не байдужий до музичних експериментів, хто хоче показати свою творчість людям”, – запрошують до участі в події музикантів, танцюристів та поетів.

“Ми наповнимо вулиці музикою і дамо можливість музикантам, танцюристам, митцям та усім охочим взаємодіяти, експериментувати, досліджувати та проявляти себе у просторі міста”, – додають організатори.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.