На дорогах Прикарпаття посили контроль дотримання швидкості та ПДР

Новини, Суспільство

З 23 липня до 30 серпня на території України триватиме комплекс профілактичних заходів щодо зниження рівня аварійності, про це інформує Голос.if.ua.

В усіх областях створено додаткові автопатрулі, які наглядатимуть за дорожнім рухом на найбільш аварійних ділянках доріг, насамперед, у дні підвищеної аварійності, а також збільшено кількість екіпажів для нагляду за безпекою дорожнього руху на найбільш аварійних ділянках доріг на дорогах державного значення.

Здійснюється посилений контроль за поведінкою дітей на вулично-дорожній мережі з метою запобігання випадкам порушення ними ПДР, інформує “Галка” з посиланням на поліцію України.

Також в південних регіонах України наближено екіпажі патрульних до доріг державного значення, які ведуть до місць масового відпочинку громадян під час курортного сезону.

Увага патрульних ще більше спрямована на виявлення фактів порушення учасниками дорожнього руху ПДР, які призводять до настання ДТП. Це керування транспортним засобом у стані сп’яніння, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення водіями швидкісного режиму, правил проїзду перехресть та обгону, користування пасками безпеки або мотошоломами, перевезення пасажирів, зокрема дітей, користування під час руху засобами зв’язку, недотримання водіями транспортних засобів правил проїзду пішохідних переходів, а також порушення ПДР пішоходами та велосипедистами.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.