МАФи на площі біля універмагу демонтують – Марцінків

Новини, Суспільство

МАФи, що лише вчора (24 липня) встановили на площі навпроти “Прикарпаття” – демонтують.

На своїй сторінці у фейсбук міський голова Руслан Марцінків написав, що розібрався у цій ситуації, про це інформує Голос.if.ua.

До слова, встановлення МАФів викликало жваве обговорення в мережі. Як можна зрозуміти, франківці були невдоволенні такою “прикрасою” на площі біля універмагу.

“Щодо МАФа біля Прикарпаття – розібрався! Підприємець ввів в оману членів виконкому, адже дана територія є в оренді в приватного підприємства, і рішення мвк (ред. міськвиконкому) є не чинним! Висновок – ДЕМОНТАЖ! Більше того власники “Прикарпаття” і мережі “Сільпо” готові зробити площу за власний кошт, ескізи найближчим часом! Виправляємо помилки!”, – написав мер.

У коментарях він додав, що винні отримають догани. За словами мера, це архітектура і земельники.

“Весь склад, бо це подавалося, що на території базару, догану отримає архітектура і земельники, які не дали висновку і чіткої прив’язки!”, – йдеться у коментарі.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.