Коломийські поліцейські викрили факт незаконного видобутку піщано-гравійної суміші

Новини, Суспільство

Вчора, 24 липня, дільничні офіцери поліції Коломийського відділу поліції під час несення служби на території обслуговування, в селі Нижній Вербіж на березі річці Лючка виявили вантажний автомобіль “Камаз” із навантажувачем.

У кузові транспортного засобу знаходилась піщано-гравійна суміш, пише Голос.if.ua з посиланням на поліцію області.

Керував автомобілем 41-річний місцевий мешканець, який під час перевірки не надав поліцейським жодних дозвільних документів на видобування та перевезення піщано-гравійної суміші.

Транспортний засіб вилучено і поміщено на території відділу поліції.

За фактом порушення правил охорони або використання надр розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Правоохоронці нагадують, що за незаконний видобуток корисних копалин передбачена кримінальна відповідальність. Поліцейські й надалі продовжуватимуть реагувати на всі повідомлення громадян, щодо фактів незаконного видобутку піщано-гравійної суміші.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.