Луцький терорист міг отримати інструкції від представників МВС, – журналіст-втікач (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Журналіст з Прикарпаття Роман Реведжук вважає, що захоплення автобуса з заручниками у Луцьку – це піар-акція, заздалегідь спланована Аваковим і Офісом Президента.

Відомий журналіст Роман Реведжук, який зараз переховується в одній із країн Європи через тривале стеження та переслідування в Україні, детально проаналізував терористичний акт у Луцьку, про це інформує Голос.if.ua.

“Три дні в Україні тільки й розмов, що про терористичні акти. Але за ці дні не було бодай однієї гіпотези, яка б була близькою до правди. Якщо коротко: в Луцьку терорист захопив автобус з заручниками, висунув вимоги, туди вилетів міністр внутрішніх справ Аваков, йому подзвонив Зеленський і у підсумку терорист здався. А за ним СБУ безглуздо штурмувала цей автобус”, – коментує Реведжук.

Про це написали всі топові світові видання, навіть Ілон Маск відкоментувався.

“У той день, коли луцький терорист захопив автобус, до України прилетіла федеральний президент Швейцарії. Тож що взагалі відбулося?”, – відмічає журналіст.

За словами Реведжука, все це піар-акція і не більше.

“Вона була заздалегідь спланована Аваковим і Офісом Президента, бо недаремно там був радник Зеленського”, – додає журналіст.

З власних джерел у силових структурах Роману Реведжуку стало відомо, що за день до подій, у Луцьк до готелю “Україна” прибув поліцейський мікроавтобус з київськими номерами – із центрального апарату МВС.

“В цьому готелі, кажуть, перебував чоловік, про якого наступного дня вся країна дізналась, як про великого терориста. Можна припустити, що з Києва приїхали люди Авакова, дали йому вказівки, інструкції, як діяти”, – відмічає Реведжук.

За його словами журналіста, невипадково ця спланована вистава була саме у день приїзду федерального президента Швейцарії Симонетти Соммаруга, яка має неабиякий вплив щодо виділення фінансування країнам на боротьбу з тероризмом.

“Сьогодні Україна, в цілому, має погану репутацію серед світових партнерів. І разом з тим у світі йде активна боротьба з тероризмом, а Україні потрібні гроші на боротьбу з тероризмом, щоб мати з чого розпилити транш МВФ. Апетити розростаються, і його виявляється замало. Тому потрібні додаткові гроші”, – додає прикарпатський журналіст.

Роман Реведжук переконаний, що таких постановок буде ще декілька, зокрема про це свідчать події у Полтаві наступного дня і повідомлення про замінування.

“Робилося це сплановано з тими партнерами, які їх курують. А сьогодні можна відкрито говорити, що Аваков – агент ФСБ, який прибирає неугодних і задає порядок денний в Україні”, резюмує Реведжук і просить залишатися при здоровому глузді.

 

Нагадаємо, вранці 21 липня у центрі Луцька озброєний чоловік забарикадувався з заручниками в автобусі. Він висунув ідеологічні вимоги до політиків, чиновників і суддів. Чоловік зателефонував до поліції о 9:25 і представився Максимом Плохим. Волинські журналісти з’ясували, що справжнє ім’я терориста – Максим Кривош і він – уродженець Росії.

Президент Зеленський записав відео на вимогу терориста – той хотів, аби глава держави закликав усіх дивитися стрічку “Земляне” 2005 року. Після затримання Кривоша – Зеленський видалив відео.

До слова, спецпризначенці приїхали на БТРі та кинули світлошумову гранату вже після того, як терорист добровільно здався правоохоронцям, а заручники вийшли з автобусу.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.