На Прикарпатті затримали неодноразово судженого грабіжника

Кримінал, Новини, Суспільство

Правоохоронці Надвірянщини оперативно зловмисника, який пограбував прикарпатця. Нападник відібрав у потерпілого гаманець з грошовим коштами,  пише  Голос.if.ua, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

15 липня близько 20 години вечора на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця району. Потерпілий розповів, що в той вечір він розпивав спиртні напої зі знайомим біля місцевого кафе.

В ході застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. В подальшому зловмисник вирвав з рук гаманець заявника, в якому знаходилось 2500 гривень і втік з місця вчинення злочину. Завдяки оперативному реагуванню та злагодженій співпраці наступного дня поліцейські встановили місце знаходження нападника та затримали його.

Під час затримання в зловмисника вилучено частину викрадених грошей. Йдеться про 29-річного мешканця району. Чоловік в минулому неодноразово судимий вчинення ряду грабежів та крадіжок.

Додамо, в суді слухається кримінальне провадження щодо скоєння останнім крадіжки.Зловмисника слідчі затримали. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід. За таке правопорушення йому загрожує максимальне покарання до шести років позбавлення волі.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.