У центрі Луцька чоловік забарикадувався в автобусі та взяв заручників (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

У центрі Луцька вранці 21 липня чоловік забарикадувався в автобусі. Автобус із простреленими вікнами стоїть біля театру. Чи є постраждалі, нині невідомо. Разом із ним в автобусі від 10 до 20 заручників.

Станом на 10:40 речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук повідомила, що в автобусі, який захопив чоловік, перебуває ще 20 людей, яких він утримує насильно. В області введений оперативний план “Заручник”, про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Суспільне.

Водночас у пресслужбі СБУ кажуть, що заручників менше 10. Про це у телефонному коментарі Суспільному повідомила речниця СБУ Волині Іванна Поліщук.

Як розповів Суспільному начальник обласного управління поліції Юрій Крошко, до операції залучили антитерористичний центр СБУ. За його словами, в автобусі забарикадувався чоловік, який і здійснював постріли. При собі він має зброю та вибухівку.

Наразі відомо, що чоловік висунув правоохоронцям свої умови. З ним ведуться перемовини.

Зі зловмисником спілкуються телефоном. Як встановили у поліції, на своїй сторінці в соцмережах чоловік постійно пише про “невдоволення системою в Україні”.

Майдан оточили спецпризначенці з автоматами. Зі слів речниці правоохоронців Ольги Бузулук, людей просять дотримуватись правил безпеки.

Бійці спецпідрозділу патрульної поліції “ТОР” підтвердили кореспонденту Суспільного, що на площу поступив виклик.

Зараз центр міста оточений спецпризначенцями. Рух транспорту заборонений. Територія огороджена стрічкою.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.