На Прикарпатті помер один із керівників обласної поліції (фото)

Новини, Суспільство

Про це повідомиляє Голос.if.ua з посиланням на Головне управління Національної поліції в Івано-Франківської області та висловило глибоке співчуття з приводу передчасної смерті підполковника поліції Веляника Андрія Володимировича – начальника Управління превентивної діяльності. Йому було лише 38 років.

Службу в органах внутрішніх справ Андрій Веляник розпочав у 2001 році ще курсантом.

Відтоді завдяки наполегливій праці й твердому характеру зростав у посадах і званні.

Служив у міжнародній миротворчій місії у Косово, а коли ворог прийшов на нашу землю, став на її захист під час Антитерористичної операції на сході України.

Андрій Володимирович був справжнім офіцером, все своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю. Він був людиною мудрою та розважливою, справедливим керівником, який ніколи не забував про проблеми тих, хто поруч. У роботі ділився своїм досвідом, допомагав колегам по службі , завжди був відкритий добротою своєї душі і серця. Порядність і чесність – це найголовніші риси характеру Андрія Володимировича.

Розуміємо, що важко, але розділяємо біль тяжкої втрати з сім’єю й друзями Андрія Володимировича та глибоко сумуємо з приводу його смерті, – йдеться у пості в соцмережі Фейсбук.

У чоловіка залишилась дружина та двоє дітей.

Поліцейські Прикарпаття в скорботі схиляють голови.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.