У Карпатах туристка зламала ногу (відео)

Новини, Суспільство

Вчора, 18 липня, о 21:30 до чергового пошуково-рятувального відділення в селищі міського типу Ворохта урочище Заросляк, надійшло повідомлення від групи туристів.

Про це передає  Голос.if.ua з посиланням на УДСНС області.

Йшлося про те, що громадянка 1957 року народження, жителька міста Львів, під час руху по схилу гори Говерла, травмувала ногу та не може самостійно продовжувати рух.

О 21:40 до пошуково-рятувальних робіт залучено працівників пошуково-рятувального відділення третьої спеціалізованої пошуково-рятувальної групи Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області, які базуються в селищі Ворохта в урочищі Заросляк, у складі 4 осіб.

О 22:07 рятувальники прибули до потерпілої, надали їй першу долікарську допомогу та на ношах транспортували до навчально-спортивної бази «Заросляк».

О 22:45 рятувальники передали потерпілу працівникам швидкої медичної допомоги.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.