У Франківську водій-порушник намагався відкупитися від поліції за 200 гривень (фото)

Кримінал, Новини

На вулиці Мазепи 17 липня інспектори виявили та зупинили автомобіль Audi, водій якого, не впоравшись з керуванням, в’їхав в бордюр, пошкодивши при цьому шини свого авто.

Як повідомляє Голос.if.ua з посиланням на пресслужбу патрульної поліції, інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Проходити огляд на стан сп’яніння на місці або в медичному закладі чоловік відмовився. Також, водій не пред’явив поліційнтам посвідчення водія.

Під час складання адмінматеріалів, щоб уникнути відповідальності, водій запропонував правоохоронцям “розв’язати питання” за допомогою грошей. Патрульні попередили водія про кримінальну відповідальність за такі дії та чоловік кинув на заднє сидіння службового авто 200 гривень.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАПта викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.