Українці вийшли на майдани захистити мову! Буде мова, буде Україна! (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

Сьогодні проукраїнські активісти вийшли до стін Івано-Франківської обласної державної адміністрації захистити українську мову від проросійських сил в України та московських окупантів, про це інформує Голос.if.ua.

Відомий публічний діяч Прикарпаття Ігор Стефурак  наголосив:

“Українців обурює напад на українську мову. В цій країні хочуть захищати будь яку мову у тому числі і мову окупантів ну ніяк не українську. Ми бачимо, що українська мова потребує першочергового захисту, це обурює людей і вони виходять на стихійні мітинги. Будьмо українцями, захистимо свою мову! Слава Україні!”– наголосив Ігор Стефурак.

Голова Всеукраїнського об’єднання «Голос»  Ростислав Гудзінський відмітив:

“Ми сьогодні прийшли підтримати Україну, українців для того щоб захистити українську мову, том що проросійськи сили почали піднімати голову, нас це дуже обурює. Серед інших організацій є і “Голос” громадська організація (не плутати з новоствореною партією ред.) у числі тих хто за українську мову! Буде українська мова, буде єдина держава! Буде Україна! Героям слава!” – промовив Ростислав Гудзінський.

також читати: Громадські активісти виступили за викладання українською мовою в школах (відео)

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.