Українка Клара Беркович-Кандел самотужки відвідала понад 80 країн (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Сьогодні, 15-го липня своє День Народження святкує жінка-мандрівниця, яка у свої 62 відвідала понад 80 країн, про це пише Голос.if.ua.

Клара родом із Тересви, що на Закарпатті.

Колись емігрувала до США, та на цьому її місце перебування не зупинилося. Кларіко – так з її слів називала мама та близькі їй люди, подорожує завзято і не збирається зупинятися на досягнутому. Попереду, ще безліч незвіданих країн.

Клара – мама п‘ятьох чудових доньок. Цікавиться медициною, де отримала різні ступені та дипломи, володіє 8-ма іноземними мовами, пише музику та вірші, грає на фортепіано і гітарі. Окрім того, що має велику любов до подорожей та творчості, вона завзято допомагає людям, котрі того потребують, і в кожній із країн залишає частинку свого серця, тепла та любові.

Кажуть, що жінку, котра самотужки подорожує – сприймають у світі з подивом, а іноді й з переляком.

У свою чергу Голос.if.ua бажає дивовижній мандрівниці, ще більше натхення до подорожей, безмежної радості в дорозі, тепла та міцного здоров‘я!

Також, ми зібрали для Вас збірку фотографій із тих самих подорожей, котрі надихають та по-доброму дивують.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.