Співробітники з трьох територіальних управлінь Служби судової охорони зібралися на Прикарпатті для проходження тижневого вишколу та складання іспитів (фото)

Новини, Суспільство

13 липня розпочався тиждень складання заліків з курсу первинної професійної підготовки для співробітників Служби судової охорони з трьох областей України зібралися на Прикарпатті, про це інформує Голос.if.ua.

Підготовка та складання заліків відбуватиметься на базі Івано-Франківського професійного політехнічного ліцею №1. Зауважмо, що такого роду захід за участі співробітників з різних куточків країни відбувається вперше.

Тридцять майбутніх охоронників відповідно до карантинних вимог поділили на групи по 6 осіб і розробили розклад занять таким чином, щоб уникнути скупчення натовпу.

Окрім викладацького складу ліцею та співробітників Служби судової охорони Франківщини, керівництво управління запросило фахівця з Прикарпатської філії національної академії внутрішніх справ та вибухотехніків ГУ Національної поліції області.

Протягом цього тижня курсанти на практиці закріплять знання з домедичної підготовки, вогневої підготовки, фізичної підготовки, які вони вивчали у дистанційному режимі.

У зв’язку з карантином співробітники судової охорони проходили курс з первинної професійної підготовки дистанційно на платформі Google Classroom, яка дає можливість зручно впорядкувати лекційний матеріал, а також є функція проведення тестових оцінювань знань.

Така практика організації навчання працівників правоохоронних органів раніше не використовувалася, тому співробітники відділу професійної підготовки та підвищення кваліфікації територіального управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області стали піонерами на цьому шляху.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.