Двоє п’яних чоловіків біля вокзалу пограбували жінку (фото)

Кримінал, Новини

Вчора, 13 липня під час патрулювання поблизу Привокзального скверу до інспекторів Муніципальної інспекції звернулася жінка, яка напередодні розпивала алкоголь у кафе “На Гребені Хвилі”, де її і пограбували двоє чоловіків.

До цього моменту жінка вже здійснила виклик на лінію 102, і очікувала працівників національної поліції. Про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на Муніципальну інспекцію.

Патрульні-муніципали оперативно затримали підозрюваних на яких вказала заявниця.

Також за підтримки системи відеоспостереження “Муніципальної інспекції було встановлено третю особу, яка ймовірно була причетна до скоєння злочину.

“Особи, котрих підозрювали в грабежі поводили себе неадекватно, чинили опір та були в стані алкогольного сп’яніння. Згодом затриманих передали прибулим на місце події екіпажу патрульної поліції та слідчо-оперативній групі. Поліція встановлює обставини даного злочину”.

Всі важливі Новини Івано-Франківська – Голос  тут.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.