Гвалт! Продовжується знищення «зелених легень» Івано-Франківська (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Під Івано-Франківськом, незважаючи на катастрофічну повінь, пандемію коронавірусу та залякування з боку правоохоронних органів, які відкрили безліч різноманітних кримінальних проваджень продовжується вирубка лісу, про це інформує Голос.if.ua.

Місто Івано-Франківськ знаходиться у низині, у так званій ямі в якій у зв’язку із урбанізацією та збільшенням кількості транспортних засобів із двигуном внутрішнього згоряння зменшується кількість кисню, натомість в атмосферу викидаються тони вуглецю.

Збільшення вуглецю у повітрі викликає у людей подразнення дихальних шляхів, запаморочення, головний біль, шум у вухах, психічне збудження та ракові захворювання. Життя у такому місті стає небезпечним. Отож ліс який розташований навколо обласного центру є життєво важливим для його жителів.

Однак мешканці довколишніх із Івано-Франківськом сіл продовжують фіксувати вирубку ділового, здорового, неушкодженого лісу фактично «зелених легень» Івано-Франківська. Так, мешканець села Нова Гута Віталій «Ч» зняв відео наслідків вирубки лісу поблизу с. Вікторів Галицького району в Ямницького лісництві.

Подробиці у сюжеті від Голос.if.ua:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.